Yrityksen paikkatietopiste ja tiedot palveluun

Kohteesta Rajupusuwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Lataa esite täältä

Tiedosto:Yritysyhteistyöesite.pdf

Voisiko yrityksenne tulla mukaan?

Kehittämishankkeen tavoitteena on nykyteknologian avulla ja erityisesti sosiaalisen median keinoja käyttäen tuottaa sisältöä luonto-, kulttuuri- ja perinneympäristön kohteista ja reiteistä. Sisällön avulla tavoitetaan tulevaisuuden matkailija, joka haluaa tutustua virtuaalisesti etukäteen matkan kohteisiin verkon kautta ja suunnitella matkaansa. Matkan aikana hänellä on mahdollisuus paikantaa mobiilipuhelimen avulla oma sijaintinsa kartalla sekä saada kohteista olevat tiedot puhelimen välityksellä kohteen äärelle. Matkan jälkeen matkailija voi täydentää itse kohteiden tietoja tuomalla oman asiantuntemuksensa ja näkemyksensä palveluun toisten hyödynnettäväksi. Verkkopalvelu (www.rajupusuwiki.fi) tullaan linkittämään Rajupusu Leader -alueen kuntien kotisivuille ja mobiilipalvelun voi ladata jo nyt sieltä ilmaiseksi omaan puhelimeen.

Mitä hyötyä yritykselle?

Teknologia mahdollistaa myös alueella olevien palvelujen tehokkaan markkinoin verkossa sekä mobiilipalvelussa. Hankkeen yksityiseen rahoitukseen osallistuvat yritykset saavat paikannetun yrityksen palvelupisteen karttapalveluun ja siihen voidaan linkittää yrityksen omat nettisivut tai rakentaa palveluun helposti ylläpidettävä yrityksen oma wikisivusto. Kertamaksulla yritys saa olla mukana palvelussa koko hankeajan sekä hankkeen jälkeen 5 vuotta (2016 –loppuun). Tietosisältöä voi yrityksessä itse helposti päivittää ja muokata.

Hankkeen kouluyhteistyö

Hankkeeseen kuuluu merkittävällä osalla koulujen kautta lasten ja nuorten sekä myös muiden vapaaehtoisyhteisöjen aktivointi paikkatietosisältöjen tuottajiksi, joka todennäköisesti edistää kotiseudun tuntemusta ja arvostusta. Lähiympäristössä olevien luontokohteiden virtuaaliesitysten eli digitarinoiden tekeminen antaa mahdollisuuden tallentaa ja esitellä niistä olevaa hiljaista tietoa sekä luoda asiantuntijoiden avulla aivan uutta tietoa kohteista. Oppimistehtävänä tämä on haasteellinen ja nykyteknologiaa hyödyntävää mielekästä toimintaa. Palvelun pilotointi tapahtuu Sulkavalla ja palvelu monistetaan Rantasalmelle, Juvalle ja Joroisiin.

Hankkeen rahoitus

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman tuki hankkeelle on 85% kokonaiskustannuksista (110 262 €), mutta se edellyttää 15 % (19458 €) yksityisen rahoituksen saamista hankkeelle. Suoraa kuntarahaa ei hankkeessa voi käyttää. Hankkeen yksityiseen rahoitukseen osallistuvat yritykset kuitenkin pääsevät mukaan palveluun ja saavat yrityksensä näkyviin verkkopalvelussa, mobiilipuhelimessa kuten myös hanketta esittelevissä fyysisissä tauluissa.

Hankkeen toteuttajat

Hankkeen vastuullinen toteuttaja ja hallinnoija: Sulkavan kunta
Hankkeen kumppaneina:
Lumo Oy Sulkava, Itä-Suomen yliopisto/Savonlinnan OKL
Hankkeessa kilpailutettu teknologiapalvelun rakentaja: Mapline Oy, Sulkava


Yritysten osallistuminen

Tarjoamme kaikille yksityiseen rahoitusosuuteen osallistuville yrityksille, yhteisöille ja säätiöille näkyvyyttä seuraavasti:

500 € rahoituksella saa palveluun paikannetun pisteen, jolloin
• yrityksen nimi näkyy palvelussa paikannettuna oikeassa kohdassa (mobiilissa sekä verkossa)
• lyhyt kuvaus yrityksen toiminnasta palvelun metatieto-osassa (toimiala, yhteystiedot, aukioloajat jne.) Voi itse ylläpitää, joten vaikka päiväkohtainen markkinointi mahdollista.
• linkitys eteenpäin wikisivustolle tai yrityksen omille nettisivuille
• yrityksen tietojen tuottaminen wikisivustoon (tietosisältö yrityksen omaa tuotantoa, sisällön siirtämisessä voidaan avustaa)

1000 € tai suuremmalla rahoituksella saa palveluun lisäksi
• yrityksen logon näkyviin palvelun wikisivustolle ja paikkatietopalvelun selainversioon
• yhteistyössä tuotettu laajempi yrityksen wikisivusto, jossa voidaan kertoa laajemmin yrityksen toiminnasta ja esim. kuvia, tietoja yrityksen historiasta, ym. (Tietosisältö yrityksen omaa tuotantoa.)
• yrityksen logon hanketta esitteleviin tauluihin, joita tulee noin 20 kpl eri puolille Sulkavaa erilaisten kohteiden yhteyteen (taulut tuotetaan keväällä, huhti-toukokuussa 2011, joten rahoituspäätös tulee tehdä ennen taulujen tulostusta)
• viiden suurimman yksityisen rahoittajan logon näkyvyys taataan myös mobiilipuhelimen avausnäkymässä.


Esittelemme mielellämme hankkeemme toimintaa ja voimme miettiä yhdessä yrityksenne osalta juuri Teille sopivinta tapaa olla esillä palvelussa. Mikäli teillä on kysyttävää tai ideoita hankkeen toteuttamiseksi, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Palauttakaa oheinen sitoumus lisätietoineen yksityiseen rahoitukseen osallistumisesta Sulkavan kuntaan. Otamme teihin sen jälkeen yhteyttä ja tuotamme yrityksenne paikkatietopisteen yhteistyössä.


Hankkeen yhteystiedot:


Mobiilipaikkatietowiki ja lähiympäristö –hanke
PL 25
58700 Sulkava


Projektipäällikkö:
Anu Liljeström
anu.liljestrom@sulkava.fi
p. +358 444175210Sitoumus:

Yrityksemme osallistuu Mobiilipaikkatietowiki ja lähiympäristö –hankkeen yksityisrahoitusosuuteen

Yrityksen nimi:__________________________________________________

Osoite: ________________________________________________________

Puhelinnumero: _________________________________________________

Sähköposti:_____________________________________________________

Yrityksen www-sivut: _____________________________________________

Yhteyshenkilö: __________________________________________________

Tulemme mukaan seuraavasti (rasti viivalle):


__________    500€, jolloin saamme lisäksi aktiivisen linkin yrityksen omille sivuille ja/ tai oman sivun palvelun wikisivustoon (sisältö yrityksen omaa tuotantoa, sisällön siirtämisessä voidaan avustaa)


____________1000€ tai ____________€, jolloin saamme yrityksen logon näkyviin
palvelun wikisivustolle sekä paikkatietopalvelun selainversioon. Yhteistyössä voidaan tuottaa laajempi yrityksen wikisivusto, jossa voidaan kertoa laajemmin yrityksen toiminnasta ja esim. kuvia, tietoja yrityksen historiasta, ym. Lisäksi yrityksen logo tulee näkyviin hanketta esitteleviin tauluihin. Viisi suurinta yksityisrahoittajaa saavat lisäksi logon mobiilipalvelun avausnäkymään.

____________Pyydämme ottamaan yhteyttä, jotta voimme suunnitella yhdessä
miten yrityksemme voisi tulla mukaan palveluun.


Päiväys:_________________________________________


Allekirjoitus: ______________________________________


Pyydämme palauttamaan sitoumuksen mahdollisimman pian Anu Liljeströmille, Maisa Kokille tai Sulkavan kuntaan osoitteeseen:
Sulkavan kunta, Mobiilipaikkatietowiki ja lähiympäristö –hanke
PL 25, 58700 Sulkava
www.rajupusuwiki.fi