Rajupusuwiki:Vastuuvapaus

Kohteesta Rajupusuwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tietojen oikeellisuus

RajupusuWiiki ei takaa siinä olevien tietojen oikeellisuutta. Ylläpito ei voi ottaa vastuuta RajupusuWikissä mahdollisesti olevista virheellisistä tai loukkaavista tiedoista tai niiden käytöstä. Tiedon sisällöstä ja tekijänoikeuksien kunnioittamisesta vastaa tekstin kirjoittaja. Ei suojattuja sivuja voi kuka tahansa muokata ja tarkentaa, kunnioitamme kuitenkin erityisesti luovia sisältöjä, joissa tietojen oikeellisuus ei välttämättä ole pääasia.Tietojen käyttö

RajupusuWikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitteita. Sivuston käyttö ei luo käyttäjän, RajupusuWikin tai kenenkään RajupusuWikiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Käyttäjällä on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia RajupusuWikistä, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai aiheuta sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

RajupusuWiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen, eikä niiden käyttö RajupusuWikissä anna muille oikeutta käyttää niitä muissa yhteyksissä. Jos toisin ei mainita, RajupusuWikillä ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä RajupusuWiki siten voi myöntää kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

RajupusuWikistä löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät tietoa. RajupusuWiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia. Ylläpito ei ole vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita tehdään käytettäessä RajupusuWikiä tai luotaessa hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista RajupusuWikiin.Tietojen omistaminen 

RajupusuWikiin tehdyt artikkelit on julkaistu ja luovutettu palvelun käyttöön. Kirjoituksia on muilla vapaus muokata ja korjata RajupusuWikissä. Palvelun ylläpitäjä estää kirjoitusten uudelleenmuokkauksen ainoastaan poikkeustapauksissa.