Ero sivun ”Pussinpohjan laavu” versioiden välillä

Kohteesta Rajupusuwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: Lohilahden eräreittien varrella on upealla paikalla Pussinpohjan laavu, jossa voi retkeilijä vapaasti levähtää tai vaikka yöpyä. Pussinpohja on kangasalueen keskelle muodostunu…)
 
 
Rivi 1: Rivi 1:
Lohilahden eräreittien varrella on upealla paikalla Pussinpohjan laavu, jossa voi retkeilijä vapaasti levähtää tai vaikka yöpyä. Pussinpohja on kangasalueen keskelle muodostunut lahti (suppa?), joka on yhteydessä Juurikka-selkään. Laavulta voi nousta ylös kankaalle, jossa tasanteella sijaitsee lentokenttä.
+
Lohilahden eräreittien varrella on upealla paikalla Pussinpohjan laavu, jossa voi retkeilijä vapaasti levähtää tai vaikka yöpyä. Pussinpohja on kangasalueen keskelle muodostunut lahti (suppa?), joka on yhteydessä [[Juurikkaselkä|Juurikkaselkään]]. Laavulta voi nousta ylös kankaalle, jossa tasanteella sijaitsee lentokenttä.  
  
 +
<br>
  
 +
{{Tynkä}}
  
{{Tynkä}}
+
[[Category:Laavut,_kodat_ja_taukopaikat]][[Category:Järvet,_lammet,_suot_ja_joet]][[Category:Retkeilyreitit]]

Nykyinen versio 7. heinäkuuta 2010 kello 14.06

Lohilahden eräreittien varrella on upealla paikalla Pussinpohjan laavu, jossa voi retkeilijä vapaasti levähtää tai vaikka yöpyä. Pussinpohja on kangasalueen keskelle muodostunut lahti (suppa?), joka on yhteydessä Juurikkaselkään. Laavulta voi nousta ylös kankaalle, jossa tasanteella sijaitsee lentokenttä.


Tämä artikkeli kaipaa lisää tekstiä, kuvia ja muuta mediaa sekä asioiden tarkentamista. Auta laajentamaan artikkelia.