Ero sivun ”Kervilänvirran laivan rakennuspaikka” versioiden välillä

Kohteesta Rajupusuwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu:   Höyryalus S/S Iva on rakennetu vuonna 1914 Kervilänvirran rannassa. Rakennuttaja oli Kalle Vihavainen, omistaja talollinen Kalle Vihavainen. Kalle Vihavainen nimesi laivansa…)
 
 
(4 välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
+
   
  
Höyryalus S/S Iva on rakennetu vuonna 1914 Kervilänvirran rannassa. Rakennuttaja oli Kalle Vihavainen, omistaja talollinen Kalle Vihavainen. Kalle Vihavainen nimesi laivansa Ivaksi, koska kyläläiset ivailivat hänelle, mitä yksi maanviljelijä kahdella laivalla tekee.
+
[[Höyryalus Iva|Höyryalus S/S Iva]] on rakennetu vuonna 1914 Kervilänvirran rannassa. Rakennuttaja ja omistaja oli Kalle Vihavainen. Rakennusmestarina toimi Jeremias Mikkonen. Kalle Vihavainen nimesi laivansa Ivaksi, koska kyläläiset ivailivat hänelle, mitä yksi maanviljelijä kahdella laivalla tekee. Ivan laivapäiväkirja on Savonlinnan maakuntamuseossa.
 +
 
 +
[[Category:Kulttuuri]][[Category:Telakat_ja_muut_laivojen_rakennuspaikat]][[Category:Suomi]][[Category:Sulkava]]

Nykyinen versio 28. toukokuuta 2011 kello 08.25

 

Höyryalus S/S Iva on rakennetu vuonna 1914 Kervilänvirran rannassa. Rakennuttaja ja omistaja oli Kalle Vihavainen. Rakennusmestarina toimi Jeremias Mikkonen. Kalle Vihavainen nimesi laivansa Ivaksi, koska kyläläiset ivailivat hänelle, mitä yksi maanviljelijä kahdella laivalla tekee. Ivan laivapäiväkirja on Savonlinnan maakuntamuseossa.